mijn begeleiding

Zie jij bepaald gedrag of patronen die je in de weg zitten steeds terugkomen? Houden bepaalde angsten of blokkades je tegen? Veel mensen komen op een punt in hun leven waar ze even vastlopen. Ieder mens is uniek en jouw leven en zoektocht ook.

Als gecertificeerd coach en ervaringsdeskundige begeleid ik je graag in je persoonlijke ontwikkeling en bewustwordingsproces. Ik help om patronen, blokkades en beperkende overtuigingen zichtbaar te maken, te doorbreken en ze om te zetten naar nieuwe mogelijkheden. Ik werk met verschillende methodieken zoals: NLP, voice dialogue, transactionele analyse, de leer van de karakterstructuren en systemisch werk. Deze methodieken maken je bewust waarom je doet wat je doet. Hierdoor leer je jezelf beter begrijpen. wat mijn coaching jou kan opleveren:

Je krijgt helderheid over jezelf.

Je durft te voelen wat er in je leeft en je leert je eigen behoeftes (her)kennen.

Belemmerende gedachten, patronen en blokkades die je niet meer dienen worden doorbroken.

Je (zelf)vertrouwen wordt vergroot.

Je komt los van het oordeel en verwachtingen van anderen.

Je ervaart meer innerlijke rust en zit minder in je hoofd.

Je hebt compassie voor jezelf.

Je durft je eigen ruimte in te nemen.

Je leert keuzes te maken vanuit wat voor jou belangrijk is.

Je ervaart meer innerlijke vrijheid, positiviteit, geluk & plezier in je leven.

Mijn werkwijze

Bij interesse in mijn coaching vraag ik je om een korte vragenlijst in te vullen zodat ik een goed beeld heb waar je nu tegenaan loopt. Vervolgens plannen we een gratis kennismakingsgesprek in om jouw hulpvraag in kaart te brengen. Als er een match is van beide kanten bespreken we welke begeleiding het beste bij jou past en plannen we een eerste sessie in. De sessies vinden plaats in Utrecht. Naar wens kunnen de sessies ook online plaatsvinden. 

Mijn coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Wel kun je bij je werkgever informeren of er budget is voor eventuele vergoeding voor persoonlijke coaching. Een offerte op maat kan worden opgesteld. IK WIL GRAAG KENNIS MET JE MAKEN

Nadat ik had besloten om mijn eigen coachpraktijk op te zetten, kwamen er al vrij snel allerlei beperkende gedachten omhoog. In deze periode kwam Richelle op mijn pad en we hadden direct een fijne klik. Richelle creëert een prettige en rustgevende sfeer waarin je je veilig voelt. Ze neemt de tijd om je verhaal helder te krijgen en kan zaken goed doorgronden. Ze overziet snel wat er speelt en heeft de juiste kennis en kunde om je hierbij te ondersteunen. Richelle is bij uitstek een fijne coach voor startende of al ervaren ondernemers die de lat (te) hoog leggen en daardoor kunnen vastlopen. Zij kan helpen om weer meer te gaan voelen (vanuit je hart) in plaats van denken (vanuit je hoofd) wat zorgt voor meer rust en ruimte, zodat je weer plezier kan maken en daardoor vanzelf weer gaat groeien.

Eva Pols-Weijs

De coachingsessie met Richelle was erg prettig. Haar professionele maar open houding en manier van coachen zorgde voor een veilige sfeer. Ze weet precies de juiste vragen te stellen en tot inzichten te komen. Ze luistert enorm goed en houdt je aandacht bij datgene wat gehoord wil worden. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer meer op mijn gevoel vertrouw. Ik heb onwijs veel gehad aan de coachingsessie en raad haar van harte aan.

Micky van den Berg

Ook al deed ik nog zo mijn best, telkens werd er iets in mij getriggerd waardoor ik mezelf tegen hield. Het gebeurde onbewust en ik wist dus ook niet zo goed wat het was en hoe ik het kon verbeteren. Via mijn business coach kwam ik bij Richelle. Door haar therapie vormen kwam ik achter oude gewoontes en oude triggers. Doordat ik mijn valkuilen nu weet kan ik er veel beter mee omgaan. Ik kan sneller weer het stuur overnemen. Voorheen kon een gevoel me overkomen en me helemaal overnemen. Dat gebeurt nu niet meer doordat ik het herken en ook de tools heb om dit om te buigen. Ik ben Richelle hier super dankbaar voor. Hiervoor heb ik ook allerlei andere coaches gehad maar kwam ik nooit echt tot de kern en dat is Richelle wel gelukt!

SANDY JANSEN

Richelle is een heel fijne coach. Met haar oprechte interesse, voel je je door haar echt gehoord. En met haar feilloze intuïtie weet zij snel datgene te zeggen wat jij op dat moment nodig hebt om weer een stap verder te komen. Ik beveel haar dan ook van harte aan als coach.

PETRA VAN DOOREN-LANDSDORP

Ben je op zoek naar een goed luisterende, betrokken, authentieke en intuïtieve coach? Dan kan ik Richelle aanraden. Zij helpt jou met het doorbreken van oude patronen en te komen tot de kern. Ze heeft een warme persoonlijkheid, waarbij je je direct op je gemakt voelt.

MICHELE BLOEM

Na een plotselinge relatiebreuk was ik het contact met mijn gevoel kwijt en zocht ik naar mentale rust en verwerking van de emoties die daarbij kwamen kijken. Het grootste inzicht was dat ik eerder had meegemaakt dat iemand plots uit mijn leven ging (mijn opa). Ik reageerde nu lichamelijk en emotioneel net als toen. Door dat begrip kon ik mijn reactie beter begrijpen en daarmee beide gebeurtenissen goed verwerken. Ik zou iedereen aanbevelen om bij Richelle in coaching te gaan: met name als je iets te verwerken hebt, je gevoel beter wil begrijpen en/of je herhalende patronen wil herkennen en doorbreken. 

DANIEL WIJNROKS

Richelle is een zeer betrokken en enthousiaste coach die snel helder heeft wat er speelt. Op een liefdevolle, doortastende en veilige manier neemt ze je mee in je persoonlijke zoektocht en het aankijken van de zaken die om aandacht vragen. Ze gaat grondig te werk en weet tot de kern te komen. Met de juiste woorden en oefeningen weet ze je inzichten te geven waardoor de stem van het hart weer gaat spreken en je van daaruit keuzes kunt gaan maken.

Yvonne Schippers

Wat anderen zeggen over mij

Wil je op de hoogte blijven?

Menu

SOCIAL

Copyright Richelle van Loon | Privacyverklaring |
Algemene voorwaarden