Zit je wel op de juiste koers? | richellevanloon.com

Zit je wel op de juiste koers?

We leven tegenwoordig in een wereld vol met keuzemogelijkheden. Hoe maak je de juiste keuze? Hoe bepaal je jouw koers? Stilstaan bij jou persoonlijke waarden helpt om richting te geven aan jouw persoonlijke leven.

Waar sta jij voor?

Als ik aan je vraag, waar sta jij eigenlijk voor? Wat vind jij écht belangrijk in je leven? Kun je dit dan goed omschrijven? Zo nee, dan is het waardevol om jouw persoonlijke waarden helder te krijgen. Het geeft namelijk richting wat jij écht belangrijk vindt en helpt je om keuzes te maken. Jouw innerlijke kompas zeg maar.

Wat zijn persoonlijke waarden?

Persoonlijke waarden is het fundament waar jij voor staat. Wie jij bent. Wat je drijfveren zijn. Waarom je doet wat je doet. En dan bedoel ik niet de waarden die van je van je ouders, je leraar op school of in je pubertijd hebt meekregen. Het gaat niet om de verwachtingen van anderen, maar wie jij ten diepste bent. Wat jíj belangrijk vindt.

Keuzes maken

Door de waan van de dag zijn wij tegenwoordig zo druk dat we ons onbewust door hele andere factoren laten leiden bij het maken van keuzes. Probeer er eens van een afstand naar te kijken. Waar ben je eigenlijk zo druk mee? Zijn het dingen die echt belangrijk voor je zijn? Als jouw persoonlijke waarden helder zijn kun je deze waarden als meetlat gebruiken bij het maken van keuzes. Het kennen van je persoonlijke waarden hoeft niet te betekenen dat je direct een goed beeld hebt waar je naartoe wilt, maar het creëert wel richting. En dat geeft rust en ruimte.

Hoe kom ik achter mijn persoonlijke waarden?

Om erachter te komen wat jouw persoonlijke waarden zijn heb ik een gratis minigids geschreven “Creëer een fundament voor het maken van krachtige keuzes”. Klik hier om mijn minigids te downloaden.

Wil je op de hoogte blijven?

Menu

SOCIAL

Copyright Richelle van Loon | Privacyverklaring |
Algemene voorwaarden

GRATIS E-BOOK

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en ontvang GRATIS mijn e-book "Authentieke & Krachtige keuzes maken".

Marketing door